Announcement

Collapse
No announcement yet.

Srbija

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ljudi kako vam je prosao ovaj februar..meni slabo bas ..inace radim scalping na uk i ire marketima...mart je za sada malo bolji.al nije to to jos uvek ..januar je bio dobar...osim zadnje nedelje...u januaru sam uspeo da izvucem preko 700 e...sto je ekstra ..inace poceo sam da radm u junu 2015..i februar mi je bio def. najgori mesec do sada...imam zaradu citavih 70 e ... inace scalpujem kvote preko 10 tipa d 30 ..neki pute ove vece ali retko inace ja sam iz kragujevca pozdrav ....

Comment

kako da napravim nalog kad nema srbija na listi drzava

Comment

Pozdrav svima evo i ja sam se ubacio malo u celu ovu pricu i odmah da vam kazem mnogo je tesko. Skinuo sam ovaj geeks softver i igram za izmisljene pare dakle vezbam se, ali ovi grafikoni su ludilo sat vremena se bakcem i naravno u minusu sam. Ceo taj koncept BACK i LAY u sustini kapiram ali kad krenem onda se sav pogubim. Kako da znam da li prvo da stavim lay ili back, kako da procenim koliko da stavim lay ako sam backovao itd mnogo je tesko, da se kladim sa pravim parama odavno bi propo, bilo koja pomoc novajliji je dobrodosla pozz.

Comment

Pozdrav. Obicno kreces trejd sa jednim stejkom u back a zatim par kockica nize stavis isto toliki stejk u lay...i to je to..ostajeti samo da pokupis razliku. To radis u levoj (beloj) koloni..Jos nesto?

Comment

Imam neku dilemu. Koliko je moguce uzeti kintu na BF u dugom roku?

Veliku averziju imam prema forexima i ostalim trzistima, tako da imam i rezervu prema trzistima kvota.
            Mada trziste kvota mi se cini kao mesto gde se moze ipak biti u plusu u dugom roku ali iskljucivo ako se radi scalping.

Voleo bih da cujem iskustva ljudi koji su duze u ovome od mene: iskustva, rezultati, misljenja.

Ako neko hoce mozemo i neko okupljanje da napravimo, ja sam na relaciji Beograd Smederevo.

Comment

Click image for larger version

Name:	Untitled78.jpg
Views:	1
Size:	92.7 KB
ID:	206653
              Click image for larger version

Name:	pp.jpg
Views:	1
Size:	85.4 KB
ID:	206652

Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.

Comment

Working...
              X