Announcement

Collapse
No announcement yet.

Srbija

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Srbija

Iskustva ljudi iz Srbije sa Betfair trade-om...

Ja sam iz Beograda pretezno igram konje. Ajde ljudi javite se da se prebrojimo.

Comment

:Welcome

Dobro je,ima nas!
      Kg...Isti slucaj...samo konji,posto mi sva iskustva govore da se sa ostalim sportovima tesko ili nikako ne uspeva. Ima li problema u radu i kako si zadovoljan dobicima?

Comment

Ja imam dosta dug staz 5 godina. Kad se udje u stos lova samo dolazi, najbitniji je mentalni sklop licnosti za ovaj posao. I veruj mi mogu da se uzmu pare na svim sportovima ja sam u pocetku bio na tenisu medjutim kod konja je sve mnogo brze i kratko traje pa ne moram da visim ceo dan pred kompom a dobici su extra i sto je najvaznije moze da se krene od samo 100e.

Comment

Znaci ti si bas odavno u ovome.Ja sam krenuo negde u martu ove godine,prvo trejd pre trke pa onda lagano in play,ali tek poslednjih mesec dana to postaje ozbiljnije. Do pre mesec dana sam koristio bettrader evo ali je on smesan u odnosu na geeks.Dobro, za pocetnike moze da posluzi. U pravu si za to sto se tice mentalnog sklopa..tu je cela poenta!

Comment

Samo da dodam ako neko tek sad pocinje, za in play je sasvim dovoljno 100e za pocetak i moze veoma brzo da se umnozi ta svota. Za prerace nista manje od 1000e preporucljivo 2000e da bi se osetila emocija kako brzo moze da se udje u gubitak i da pomeraji pre trke nisu neograniceni pa da ocekuju od 100e da naprave pare.Za pre trke je najvaznije strpljenje a za inplay dobri refleksi. Studiranje forme moze da pomogne dosta da se uvidi stil trcanja pojedinih konja mada ja to ne koristim. Eto mozda nekome pomogne, ne moze da skodi

Comment

Moze li da se dobije neki savet od vas iskusnijih u trejdovanju konjima. Poceo sam inplay u zadnjih par meseci i ne mogu se pohvaliti. Sve sto zaradim u jednom danu u sledecem izgubim. Ocigledno je da nesto ne radim kako treba. Na sta treba da obratim paznju u pocetku? Ponekad mi dodje da sve ovo zaboravim. Ako je neko raspolozen da podeli koji savet bio bih mu vrlo zahvalan.

Comment

ima nas

pozz

ajd i ja da se prijavim da nas ima jos.

pozz iz kg
                rale

Comment

Originally posted by ivanpetronijevic View Post
                  Moze li da se dobije neki savet od vas iskusnijih u trejdovanju konjima. Poceo sam inplay u zadnjih par meseci i ne mogu se pohvaliti. Sve sto zaradim u jednom danu u sledecem izgubim. Ocigledno je da nesto ne radim kako treba. Na sta treba da obratim paznju u pocetku? Ponekad mi dodje da sve ovo zaboravim. Ako je neko raspolozen da podeli koji savet bio bih mu vrlo zahvalan.
                  Posalji privatnu poruku pa da vidimo u cemu je tacno problem...

Comment

Originally posted by ralee73 View Post
                    pozz

ajd i ja da se prijavim da nas ima jos.

pozz iz kg
                    rale
                    Kragujevac je izgleda najjaci... :Welcome

Comment

Prva stvar

Ja sam skoro krenuo ima li iskusnih ovde nek' nesto posavetuju pocetnike. Mozda neki snimak il slicno..
                      Pozdrav svima i sve srecna I uspesna 2013..

Comment

imate li problem da zalagate ot Srbia? Zakona kak e? Az znam che e v sila, no ne se prilaga??? Bulgarin sum

Comment

Nema u Srbiji nikakvih problema,sve ide kako treba....

Comment

Evo i ja da se javimiz Bg mada nemam bas neke rezultate za pohvalu...

Comment

Polako...niko se tu nije preko noci obogatio nego mesecima grejao fotelju dok nije stekao osecaj,iskustvo....To sto dodje na brzinu, isto tako i ode ,zato... http://youtu.be/Fonj5cYNTho

Comment

Working...
                              X