Announcement

Collapse
No announcement yet.

KezdŐ sarok :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• KezdŐ sarok :)

Sziasztok!
    Skalpolásnál szeretném beállítani, hogy mindenhol egyenlő legyen a nyereség/veszteség. Tehát minden zöldüljön szépen.
    Viszont az a problémám, hogy ha STAKE-re van állítva, akkor ugye mindig csak azonos összegekkel /2eur/ fogad, tehát csak az a ló nyer, akire teszek.
    Ha átteszem LIABILITY-re, akkor az a ló, akinek a szorzóival játszadozok ott hol zöld, hol piros, viszont a többi lónál a profit szép zöld, és megegyező.
    Be lehet valahogy állítani, hogy minden esetben ugyan annyi legyen a profit/veszteség? Ha igen, hogy?
    Köszönöm szépen!

Szia!

Arra gondolsz, hogy bármi az eredmény egyező profit ill. veszteség?
    Az a hedge funkció.

Ahol számol visszafele a verseny kezdéséig, ott megjelenik egy zöld vagy egy piros szám. Arra kattintva leossza a profitot.
    De ladder vagy gird módban is ott kell lenni a lovak neveinél, de akár a létrában is berátázva.

Ha pedig arra gondolsz, hogy 1 ticken kb ugyanannyi legyen a profit, akkor a T betűt válaszd, azaz a Tick profitot.

Comment

Originally posted by kellybit View Post
      Szia!

Arra gondolsz, hogy bármi az eredmény egyező profit ill. veszteség?
      Az a hedge funkció.

Ahol számol visszafele a verseny kezdéséig, ott megjelenik egy zöld vagy egy piros szám. Arra kattintva leossza a profitot.
      De ladder vagy gird módban is ott kell lenni a lovak neveinél, de akár a létrában is berátázva.

Ha pedig arra gondolsz, hogy 1 ticken kb ugyanannyi legyen a profit, akkor a T betűt válaszd, azaz a Tick profitot.
      Nagyon szépen köszönöm!! A hedge funkcióra voltam kíváncsi. Jövök neked még 1-gyel! :Thanks

Comment

Technikai elemzés a Betfairen

A technikai elemzés egyesek szerint felesleges, mások szerint nagyon fontos eleme a kereskedésnek. A különböző piacokon a Betfairen rengeteg gyakorlással, a grafikonok tanulmányozásával sok esetben az ármozgások iránya is előre jelezhető! Magyar nyelvű anyag nincs ebben a témában, de véletlenül? találtam folyamatosan frissített angol nyelvű leírásokat ehhez kapcsolódóan.

Tradinggraphs.com prediction

Betfair-trading-online-stock-trading

Az alábbi példák pedig az Értéktőzsdéhez kötődnek, de alkalmazásuk, ismeretük ugyanolyan hasznos a Betfairen is.

Ha az elemzésbe akar valaki belemélyedni akkor a fenti linken érdemes kezdeni, ahol már az első téma is mutatja, hogy az alapoktól építkezik: What Are Charts? azaz mi az a chart mi az a grafikon?
        Utána lehet belemélyedni a többi témába mint például:

A támasz és ellenállás,aminek az ismerete alapfogalom.

p2pfogadas.hu Investing on the Betting Exchange - Hidden treasure or risky business?

Comment

És mi van hogyha a traderek mesterségesen mozgatják az oddsokat? Illetve érdekelne az, hogy ti mi alapján valasztjatok ki az entry/exit pontot?

Comment

Originally posted by BalazsTrader View Post
            És mi van hogyha a traderek mesterségesen mozgatják az oddsokat? Illetve érdekelne az, hogy ti mi alapján valasztjatok ki az entry/exit pontot?
            Általában traderek ha tolni akarják az oddsot vmelyik irányban, betolnak egy nagy összeget, de ha nem indul meg a szorzó, a pénzt ki is veszik. Ez egy átlagos fogadót nem rémiszt meg, neki majdhogynem mindegy, hol áll a nagy pénz. Szerintem max pár tickel lehet eltolni a szorzókat, de ahhoz sok pénz kell.

Entry points:

Exit points:

továbbá:
            GYAKORLÁS!

Kérdés:
            Tud olyat a geeks toy, hogy mondjuk berakok 50 eurót az egyik oldalra, amiből elvisznek 13,25-öt, akkor a másik oldalra ha pl jobb klikkel teszek, akkor 13,25-öt tesz fel (tehát amennyit elvittek), 50 helyett?

Comment

Tud olyat.

Szia.Elég régen kérdezted nem tudom meg van e a válasz?De igen tud olyat!
              -A tools beállításoknál-tick offset-nem kell ki jelölve legyen a full matched és amennyit elvittek annyit berak(természetesen csak ha a tickoffset aktív).
              Originally posted by Kvikt View Post
              Általában traderek ha tolni akarják az oddsot vmelyik irányban, betolnak egy nagy összeget, de ha nem indul meg a szorzó, a pénzt ki is veszik. Ez egy átlagos fogadót nem rémiszt meg, neki majdhogynem mindegy, hol áll a nagy pénz. Szerintem max pár tickel lehet eltolni a szorzókat, de ahhoz sok pénz kell.

Entry points:

Exit points:

továbbá:
              GYAKORLÁS!

Kérdés:
              Tud olyat a geeks toy, hogy mondjuk berakok 50 eurót az egyik oldalra, amiből elvisznek 13,25-öt, akkor a másik oldalra ha pl jobb klikkel teszek, akkor 13,25-öt tesz fel (tehát amennyit elvittek), 50 helyett?

Comment

Originally posted by miklos7303 View Post
                Szia.Elég régen kérdezted nem tudom meg van e a válasz?De igen tud olyat!
                -A tools beállításoknál-tick offset-nem kell ki jelölve legyen a full matched és amennyit elvittek annyit berak(természetesen csak ha a tickoffset aktív).
                Már rájöttem, de azért köszönöm szépen a választ!!

Comment

Internet Forgalmi adat mennyiség

Sziasztok !
                  Valaki estleg meg tudná mondani , hogy mekkora adatmennyiséget generál óránként egy normál kereskedés ? ( mondjuk focinál , tradelés nélkül )
                  Mobil internetem van , és novemberben hirtelen megugrott a forgalmi adat mennyisége. ( óránként 100 Mb )
                  4 évig semmi gond nem volt , most új szerződést kellett kötnöm a szolgáltatóval , és azóta látványosan megnőtt a forgalom.
                  Nem tudom , hogy a szolgáltatóm , vagy a betfair változtatott valamit.
                  Köszi.

Comment

unmatched bets

Sziasztok!

Tudnatok segiteni, hol tudom beallitani, hogy loversenyen in-playben
                    lassam a main info baron az unmatched teteket?

Koszonom

Comment

Originally posted by johnnie8499 View Post
                      Sziasztok!

Tudnatok segiteni, hol tudom beallitani, hogy loversenyen in-playben
                      lassam a main info baron az unmatched teteket?

Koszonom
                      Szia.
                      Main info bar balegčrklikk-show/hide-unmatched bets-save.

Comment

Akarom mondani jobb klikk...

Comment

Working...
                        X